عضویت سریع !
|
![]() |
متن آهنگ های شهره صولتی |
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
![]() |
متن آهنگ های شهره صولتی
بیوگرافی - شهره صولتی
شهره در 18 دی ماه در یکی از محله های تهران در خانواده ای هنرمند متولّد شد در 7 سالگی متوجّه شد به موسیقی علاقه بسیاری دارد و به هنرستان موسیقی رفت تا با موسیقی آشنایی بیشتری پیدا کند ، در 15 سالگی وارد دنیای هنر شد و خوانندگی را پیشه خود کرد اوّلین آهنگ او دختر مشرقی بود و همه متعجب از این آوازه خوان جدید ِفریبنده زیبا بودند و مدتی طول نکشید که آوازه شهرت و محبوبیت او به همه جا رسید با این آواز شهره به جلد مجله های موسیقی نقل مکان کرد و به یک ستاره بدل شد. شهره یکه تاز شهر شد و هر روز محبوب تر از روز گذشته ، او به اوج رسید و محبوب مردم شد شهره معنی جدید موسیقی ایرانی را آورد و به زودی بت جوانان ایرانی و موضوع بحث روز شد پوسترهای او با موی با شکوه و لباسهای زیبا همه جا بودند. او خودش بود و از دیگران تقلید نمی کرد برای اینکه او اعتقاد دارد یک هنرمند باید خودش باشد ، با گذشت روزها شهره در دل همگان جای گرفت و برای اوّلین بار راهی سینما شد و به همراه داریوش در فیلم فریاد زیر آب بازی کرد امّا دیگر زمان مهلت نداد و در سال 1978 به آمریکا کوچ کرد و در نیویورک ماندگار شد شهره پس از یک سال اقامت در نیویورک ازدواج کرد و ثمره ازدواجش یک دختر به نام طناز بود در سال 1984 به لس آنجلس رفت و اوّلین آهنگهایش را در خارج از کشور در آلبوم طلسم اجرا کرد. آلبوم سلام اوج شکوفایی او بود، تولدی دوباره برای ستاره ای که همیشه روشنایی را انتخاب می کند آلبومهای : شیطونک، صدای پا، یکی یکدونه، هم نفس، گرفتار، جان جان، شنیدم، مرمر، جمعه به جمعه، مهمون، سکه طلا، نمی زارم بری، زن، قصه گو، سایه، حکایت 5، عطر، سفر، پیشونی از کارهای بعدی او بود که تا کنون به بازار ارائه داده است. امروز شهره مطرح تر از همیشه در جاده های شهرت پیش می رود او کاملا وظیفه شناس است و تنها با اساتید کار می کند شهره بیش از صد کنسرت بزرگ و پرفروش را در آمریکا، کانادا، انگلیس، آلمان، فرانسه، ایتالیا، بلژیک، هلند، نروژ، سوییس، سوئد، اسرائیل و امارات اجرا کرده است . کنسرت با شکوه او در 21 اکتبر 1995 در هالیوود پلیدیوم لس آنجلس مصادف با منتشر شدن آلبوم جدید او ( زن ) یک موفقیت عظیم به حساب می آمد. شهره از جمع مردم برخواسته است و میان مردم زندگی می کند و به آنها احترام می گذارد و علاقه مند است او می داند که آنها هستند که می توانند یک بت بسازند و بشکنند و به مسئولیت های یک ایرانی اعتقاد دارد. هم اکنون شهره در لس آنجلس در یکی از ساختمانهای ویلچر زندگی می کند، او به راستی ملکه صحنه های طلایی است.
|
|
|
|
#2 |
![]() |
متن ترانه پشیمونم
پشیمونم تو رو خواستم پشیمونم شدم خامت تمومش کن دیگه بسه نه دیگه من نمی خوامت دیگه حتی یه لحظه من کنار تو نمی مونم منم مثل تو از این عشق یه عمره که پشیمونم پشیمونم با تو بودم تو رو خواستم تو رو داشتم آره حیف از روزایی که رو چشام تو رو می ذاشتم نمی خوام دیگه یاد تو بگیره خوابو از چشمام پشیمونم اگه روزی بهت گفتم تو رو می خوام پشیمونم تو رو خواستم پشیمونم شدم خامت تمومش کن دیگه بسه نه دیگه من نمی خوامت دیگه حتی یه لحظه من کنار تو نمی مونم منم مثل تو از این عشق یه عمره که پشیمونم پشیمونم اگه گفتم می مونم با تو یه عمری ندونستم یه روز از غم جدا میشی و می بری دیگه خسته شدم از تو که هر روزی به یک رنگی برای هر کسی غیر از من دیوونه دلتنگی پشیمونم با تو بودم تو رو خواستم تو رو داشتم آره حیف از روزایی که رو چشام تو رو می ذاشتم نمی خوام دیگه یاد تو بگیره خوابو از چشمام پشیمونم اگه روزی بهت گفتم تو رو می خوام پشیمونم تو رو خواستم پشیمونم شدم خامت تمومش کن دیگه بسه نه دیگه من نمی خوامت دیگه حتی یه لحظه من کنار تو نمی مونم منم مثل تو از این عشق یه عمره که پشیمونم
|
|
|
|
#3 |
![]() |
متن ترانه انقدر دوست دارم
نگران خودمم که چجوری بی تو بمونم دوری و ندیدن تو کاره من نیست نمی تونم نگرانه لحظه هامم که من و بی تو نمی خوان نگرانه دستایی که تو نباشی خیلی تنهان انقدر دوست دارم که نگران خودمم اما باز جونم و میدم واسه با تو بودنم انقدر دوست دارم که نگران خودمم اما باز جونم و میدم واسه با تو بودنم نه میشه بی تو بمونم نه می دونم که میمونی همه ی ترسم از اینهیه روزی پیشم نمونی نگران لحظه هامم که من و بی تو نمی خوان نگران دستایی که تو نباشی خیلی تنهان انقدر دوست دارم که نگران خودمم اما باز جونم و میدم واسه با تو بودنم انقدر دوست دارم که نگران خودمم اما باز جونم و میدم واسه با تو بودنم نه میشه بی تو بمونم نه می دونم که میمونی همه ی ترسم از اینهیه روزی پیشم نمونی نگران لحظه هامم که من و بی تو نمی خوان نگران دستایی که تو نباشی خیلی تنهان انقدر دوست دارم که نگران خودمم اما باز جونم و میدم واسه با تو بودنم انقدر دوست دارم که نگران خودمم اما باز جونم و میدم واسه با تو بودنم انقدر دوست دارم که نگران خودمم اما باز جونم و میدم واسه با تو بودنم انقدر دوست دارم که نگران خودمم اما باز جونم و میدم واسه با تو بودنم انقدر دوست دارمدوست دارم دوست دارم
|
|
|
|
#4 |
![]() |
متن ترانه بیا تا برقصیم
تو رقص موج و گوش ماهی تو خلیج فارس و آبی دخترا همه گندمگون پسرامون دلا دریایی موهامون تو نسیم می پیچه هر شب رقصمون تیکه آتیشه امشب شرجی لبهای مخملگونمون رو تب بندر گم میشه امشب حالا بیا تا برقصیم پس بیا تا برقصیم بیا تا برقصیم برقصیم برقصیم برقص پسرای بندر لب شط رو بلم دلاشونو به دل دخترا می بازن دوستاشون داره با رقصاشون جادویی با ناز و اداشون قصه ها می سازن تو این حس خوب دریایی امشب بوسه هامون خیس و حرفامون تب دارن شعله های پرشور این آتیش امشب از رقص ریزریز دستامون بیدارن حالا بیا تا برقصیم پس بیا تا برقصیم بیا تا برقصیم برقصیم برقصیم برقص برقصیم برقصیم برقصیم برقصیم بیا لب ساحل با ریتم نی انبون برقصیم بیا مثل ماهی رو موجای دریا برقصیم می خوام لب ساحل بلرزیم بلرزیم با ریتم نی انبون برقصیم برقصیم برقصیم برقصیم برقصیم برقصیم برقصیم برقصیم برقصیم برقصیم
|
|
|
|
#5 |
![]() |
متن ترانه فرشته ها
این محاله این فقط یه اشتباس عشق من پاکه مثل فرشته هاس این محاله این فقط یه اشتباس عشق من پاکه مثل فرشته هاس عشق من اهل زمین نیست میدونم عشق من هدیه ای از سوی خداس عشق من بگو که اشتباه شده بگو اون تو نیستی با یکی دیگه تو که اهل بی وفایی نبودی بگو که چشمام داره دروغ میگه بگو که چشمام داره دروغ میگه این محاله من که باور ندارم مگه میشه اون تو باشی؟ نمیـــشه...نمیـــــشه من دارم از غصه دیوونه میشم همه ی وجود من پر از غمه بگو اون تو نیستی با یکی دیگه به خـــدا این نفس آخرمه این محاله این فقط یه اشتباس عشق من پاکه مثل فرشته هاس عشق من اهل زمین نیست میدونم عشق من هدیه ای از سوی خداس عشق من بگو که اشتباه شده بگو اون تو نیستی با یکی دیگه تو که اهل بی وفایی نبودی بگو که چشمام داره دروغ میگه بگو که چشمام داره دروغ میگه این محاله من که باور ندارم مگه میشه اون تو باشی؟ نمیـــشه...
|
|
|
|
#6 |
![]() |
متن ترانه ریمیکس طلوع
همه میدونن که عشق منی واسه همینه که دل میبری من تو رو میخوام خوشگله دوریتم واسم مشگله خوشگله آره تو عشقی بهتر از هوریه بهشتی شب و روز هستی تو به یادم منم به یاد تو میخوابم شبا خواب میبینم تو خوابمی قول بده تا تهش کنارمی آخه بری از پیشم من مردم ناز چشاتم من خوردم بازم بخوای میام خواستگاری تو هم دعوت بکنی خاله خان دایی حالا نظرت چیه تو راجع به من زودی حرفتو بزن بانوی من شهره : توازطلوع صبحی توشعرالتماسم غبارراه دورت نشسته رولباسم من ازتن تو طردم خالیه دست سردم کوه نمک تو چشمات پاشیده روی دردم الهی غرورت حریم خونه باشه توباغ دل تو هزار جوونه باشه تو از مداری معلوم بشین رو خاک قلبم بیا به مقصد خود ببین چه پاک قلبم بیا که عاشق باشیم قلب شقایق باشیم برای عمررفته فکر دقایق باشیم الهی غرورت حریم خونه باشه توباغ دل تو هزار جوونه باشه 007 : غرورم رو میزارم من به پات خدا کنه دلت هنوز منو بخواد شدم کشته مرده اون چشات چه خوش طعمه واسه منه اون لبا خواهشا دیگه نکن قهر با من تا آخرشم بدون من پاتم پس با من بده دست تا من بریم وسط و کنیم رقص با هم تو از قدیم بودی تو قلبم می خوام من دورت بگردم تو هستی همه سرنوشتم اسم تو رو تو قلبم من نوشتم شهره : تو اعتبار کوهی تو دشت انتظارم تو از هجوم موجی روتن خشک وداغم من از غروردستات یه سایه بون کشیدم رفتم تو خواب چشمات به آرزوم رسیدم الهی غرورت حریم خونه باشه توباغ دل تو هزار جوونه باشه 007: دلبری و دل میبری واسم هیشکی نمیشه عین تو تو خونم قاطی شده عشق تو آخه قشنگترین دختر شهر تویی واسم آره دلبرکم دیدی بهار شد چون سینا عاشق اون چشمات شد عشقم بودی عاشقتم باز دیگه نرو کنار من باش نبود فکر می کنه به تو به فردا زیر لبت بگو نیناش ناش شهره : توازطلوع صبحی توشعرالتماسم غبارراه دورت نشسته رولباسم من ازتن تو طردم خالیه دست سردم کوه نمک تو چشمات پاشیده روی دردم الهی غرورت حریم خونه باشه توباغ دل تو هزار جوونه باشه...
|
|
|
|
#7 |
![]() |
متن ترانه عید اومده
عید اومده عید اومده عید اومده عید اومده بهاره دوباره رسیدن فصل بهار دوباره نو شدن قول و قرار دوباره محبت و آشتی کنون خوش باشیم تو این دو روز روزگار دوباره فصل شکفتن دله دوباره کنار گذاشتن گله نکنه یه وقتی یادمون بره که دیگه برنمیگرده این بهار عید اومده عید اومده بهاره شادی رو به خونمون میاره عید اومده عید اومده بهاره هر چی از خدا میخوای برات هدیه بیاره دلای بیقرار ثانیه ها رو میشماره بیا تا دعا کنیم دلخوشی از راه برسه دلامونو وا کنیم که این روزا مقدسه هر کی آرزو داره به آرزوشم برسه لحظه ها رو بشمریم سال نو از راه برسه بشینیم سفره ی هفت سین بشینیم کنار هم از خدای مهربن شادی بخوایم برای هم عید اومده عید اومده بهاره شادی رو به خونمون میاره عید اومده عید اومده بهاره هر چی از خدا میخوای برات هدیه بیاره دلای بیقرار ثانیه ها رو می شماره
|
|
|
|
#8 |
![]() |
متن ترانه انتظار
خستم از انتظار سر اومد صبر و قرار من و به حال خودم تو برو تنهام بذار مگه این یک هوسه دیگه انتظار بسه همه آرزوی من فرار از این قفسه دیگه حتی نمیخوام به کنار تو باشم میرم بی خیال تو انتظار نمیکشم انتظار نمیکشم دیگه نوبت تو بمونی در انتظار دو تا پا قرض میکنم میذارم پا به فرار بشین چشم به راه من میرم دنبال خوشی تا تو باشی دیگه بی خیال من نشی بی خیال من نشی مگه این یک هوسه دیگه انتظار بسه همه آرزوی من فرار از این قفسه دیگه حتی نمیخوام به کنار تو باشم میرم بی خیال تو انتظار نمیکشم انتظار نمیکشم ببین دیگه نوبت تو بمونی در انتظار دو تا پا قرض میکنم میذارم پا به فرار بشین چشم به راه من میرم دنبال خوشی تا تو باشی دیگه بی خیال من نشی بی خیال من نشی خسته ام از انتظار
|
|
|
|
#9 |
![]() |
متن ترانه شب شکار
شب منو تو و شب شکاره تب منو تو و دل سره کاره آخه چشمات مهره ماره حاله منو تو رو هیچکی نداره شب شکاره شب شکاره شب شکاره شب شکاره شب منو تو و شب فراره می دونم کار کاره روزگاره مال تو شدم به یک اشاره دلو باختم به یک شماره شب شکاره شب شکاره شب شکاره اشک تنها رفیقم بود مهمون من غم بود بی تو سر کردم عشق نجات غریقم بود سینت یه بلم بود درمونه دردم شب منو تو شب منو تو دل منو تو دل منو تو تب منو تو تب منو تو شب منو تو شب منو تو شب منو تو دل منو تو تب منو تو شب منو تو شب منو تو شب قراره دل توی دل ما بی قراره مال تو شدم به یک اشاره دلو باختم به یک شماره شب شکاره شب شکاره شب شکاره شب شکاره عشق تو زندگیم کم بود زندگیم ماتم بود بی تو سر کردم دل یه قلک غم بود خدا یاورم بود رسید به دردم
|
|
|
|
#10 |
![]() |
متن ترانه بوس بوس
تب داره صدام کسی نمی فهمه دل من هوس یار داره رنگم پریده پنهون نمیشه آخه دل دیگه تاپ تاپ داره گرمی دستام واسه اونه ناز تو حرفامه راز نگاهم واسه اونه حرم نفسهامه عاشق و مستم بی ریام بوسه می خوام داد می زنم دوسش دارم اگه زشته بگم بوس بوس عاشق و مستم بی ریام بوسه می خوام داد می زنم دوسش دارم اگه زشته بگم بوس بوس تب داره صدام کسی نمی فهمه دل من هوس یار داره رنگم پریده پنهون نمیشه آخه دل دیگه تاپ تاپ داره مستی چشماش مال من شد چه حالی داره عشق دوست دارم هاش مال من شد هوای من شعله عاشق و مستم بی ریام بوسه می خوام داد می زنم دوسش دارم اگه زشته بگم بوس بوس عاشق و مستم بی ریام بوسه می خوام داد می زنم دوسش دارم اگه زشته بگم بوس بوس عاشق و مستم بی ریام بوسه می خوام داد می زنم دوسش دارم اگه زشته بگم بوس بوس عاشق و مستم بی ریام بوسه می خوام داد می زنم دوسش دارم اگه زشته بگم بوس بوس تب داره صدام کسی نمی فهمه دل من هوس یار داره رنگم پریده پنهون نمیشه آخه دل دیگه تاپ تاپ داره گرمی دستام واسه اونه ناز تو حرفامه راز نگاهم واسه اونه حرم نفسهامه عاشق و مستم بی ریام بوسه می خوام داد می زنم دوسش دارم اگه زشته بگم بوس بوس عاشق و مستم بی ریام بوسه می خوام داد می زنم دوسش دارم اگه زشته بگم بوس بوس عاشق و مستم بی ریام بوسه می خوام داد می زنم دوسش دارم اگه زشته بگم بوس بوس عاشق و مستم بی ریام بوسه می خوام داد می زنم دوسش دارم اگه زشته بگم بوس بوس
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| متن, آهنگ, شهره, صولتی |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|