عضویت سریع !
|
![]() |
متن آهنگ های ساسی مانکن |
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
![]() سمت: مدیر سابق
اسم واقعی: السا
تشکر شده 6,928 بار در 3,565 پست
رکوردها :
|
متن آهنگ های ساسی مانکن![]() پارمیدا
وای وای وای میرم از هوش تو منو دوس داری اره لبات گیرایی داره فدات بشم دوباره این قلب من تازه کاره حالا خارجکی بوس کن منو خودتو ملوس کن نرو بیا کنارم بشینو بعد دلو بلوتوس کن نرو واسه قلب تو منم کاندیدا بدون عاشق تو شدم پارمیدا دلم به هیچ سمتی نه پیش نرفت اخه چقدر خوشگلی بی شرف؟ غیر تو نیس بام کسی تو خوشگلی با چشای فانتزی تو سرما هم بی کاپشنی تو مانکن بی ساکشنی من عاشقتم می فهمم با تو اینو به من بوس بده با طعم کاپوچینو حالا پی ای نایت پانی جون من دوستت دارم نمیشه حالیشون واسه با من بودن تو طالبی عجب دختر جالبی فدات بشم که تازگی عاشقم شدی به سادگی وای وای وای پارمیدای من کوش؟ وای وای وای میرم از هوش وای وای وای پارمیدای من کوش؟ وای وای وای میرم از هوش یو وری وری وری نایس تکی اره خوشمزه تر از ایس پکی دوس دارم بیای بام پاریس یا که بریم جزایر مار ماریس بوس بده چون که خوشگلک من بوس کاریم کن پشت سر هم تو قیافت عشقو میبینم حالا تو خوشگلی بینیتم سر بالا بگو پشت سرت میگن چی؟ تو مدلی مدل D & G بین همه باز 20 تو میشیو واست میخرم یه میتسو بیشی توتوتو منو دوس داری اره لبات گیرایی داره فدات بشم دوباره این قلب من تازه کاره خارجکی بوس کن منو خودتو ملوس کن نرو بیا کنارم بشینو بعد دلو بلوتوس کن نرو اخ فدات بشم ارمیتا...علی شارمیتا نه پارمیدا پارمیدا یو بست لیدی ولی میره توی حس خیلی تو پیشی منی و میوووووووووووووووو پس عشوه نریز و بیااااااااااااااااااااااا ااا اره فدات میشم چون که بلایی تو بذار ببینم موهای طلایی تو با تو دل من رسید به ارامش تو خوشگلی بی لوازم ارایش با تو وجود من رفت تو اوج فدات میشم تو روزای فرد و زوج تو منو دوس داری اره لبات گیرایی داره فدات بشم دوباره این قلب من تازه کاره وای وای وای پارمیدای من کوش؟ وای وای وای میرم از هوش وای وای وای پارمیدای من کوش؟ وای وای وای میرم از هوش پارمیدا؟کجایی پس؟
| کاربران زیر از این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#2 |
رکوردها :
|
بیا برگرد جون من اینقده اطواری نشو بجز مانکن با کسی نرو و تو همبازی نشو یه ساسی مانکن پروداکشن گوش کن کوچولو ساسی مانکن میخواین / ساسی مانکنم میاد امیر مسعود / با علیشمسم میاد بیا بر / بیا بر / بیا بیا برگرد جون من اینقده اطواری نشو / بجز مانکن با کسی نرو و تو همبازی نشو وقتی منو بوس میکنه و اون دوتا چشماشو میبنده / قربون اون لباش برم که دم به دقیقه میخنده حالا موهاتو بریز رو دوشت / چند روزه نیستی کوشت / قلبمو بردی نوشه / جونت ولی جون من بدو و گوشواره هاتو یالله بزار تو گوشت بوس میکنم از لبش من / که از مربای تمشکم / خوشمزه تره پس دمش گرم حالا واسم با باسن و ماسن برقص ساسی دوست داره با تو (حالا حالا) بمونه و یواشکی دربیاره اون گوشواره هاتو (حالا) حالا بالا بالا شیش و هشتیاش بیان وسط سریع / اگه اینو دوست ندارید بریم تو فاز بندری حالا همگی بیان وسط وسط // ببینم جسد مسد دخترا رو / بکنید قفل درا رو بیارش اون دختر خالتو / جا نزاری گوشوارتو / جا بذاری میرم و می کنم گوشای دوستای پتیارتو آها هستی بلا بلا بلا بلا / واسه تو میخرم طلا ملا / ادا مدا اصلا نیا / آره میشم حتما فدات خودتو نکن لوس / بدو لپمو بکن بوس / بدو لپمو بکن بوس دافای مو بلوند خیلی بهترن از مو مشکیا // پیشه اینا با بنزم پیش مشکیا من با پرشیا ویلا تو فشن بخوای برات میخرم / کنسرت ساسی میبرم / از رو برج میلاد میپرم /فقط با تو میمونم و واسه ی تو من گوشواره هامو میکنم بیا اینجا که موزیک خوراک دنسه // پسرا تو بغل دافای با نمک و سبزه به چه دختری اسمت پارمیدای یا مهنازه ؟ // جنس گوشوارت چیه بدلی یا که الماسه ؟ آخ بیا برگرد جون من اینقده اطواری نشو / جز علیشمس با کسی نرو و تو همبازی نشو وقتی منو بوس میکنه و اون دوتا چشماشو میبنده / قربون اون لباش برم که دم به دقیقه میخنده حالا موهاتو بریز رو دوشت / چند روزه نیستی کوشت / قلبمو بردی نوشه / جونت ولی جون من بدو و گوشواره هاتو یالله بزار تو گوشت / اونا رو بزار تو گوشت / یالله بزار تو گوشت / جون من بزار تو گوشت / یالله بزار تو گوشت گوش کردی کوچولو
|
|
#3 |
رکوردها :
|
رد تماس
ساسی مانکن ، حسین مخته مهدی صفر تایم ، اشکان ، نیما ، نه نه نه اشکان ، قلبم مال تو عشقت مال من چشمام مال تو نازت مال من جونم مال تو یادت مال من روحم مال من دستاتو بده من قلبم مال تو و عشقت مال منو چشمام مال تو و نازت مال منو جونم مال تو و یادت مال منو روحم مال تو و بیا بیا پیش من ساسی مانکن ، من قلبتو می خوام بهم یواشکی بدش من دوسش دارم بگید یواشکی بهش اونکه بهش فک می کنم تو هر ثانیه شمایی واسه دیدن چشات می کنم ثانیه شماری انقد تو رو دوس دارم دیگه رفته حواس هر کی زنگ بزنه می کنم رد تماس بیا تابستون گرممو یه ثانیه سرد کن من می خوام همیشه با تو باشم ثانیه صبر کن به خاطر تو افتادم من از کار و زندگی روز تولدمم نمی خواد کادو بهم بدی من سر در گم دیگه میون تو شدم بگو به چه زبونی بگم که دیوونه تو شدم امشب بازم صداتو دارم کاشکی که می شد من با تو باشم کاشکی که بازم ستارة نازم بمونی که دوست دارم جلوت می بازم کنار تو می مونم و صدات می کنم جونمو دوست دارم خیلی زیاد عشق منی زودتر بیا نگام بکن دوباره تو عشق منی ستاره تو با اون چشای ناز خود داری می کشی منو حسین مخته ، اگه پیشم نباشی تو روزام آفتاب نیست خب بیا فضای تاریکی منو آفتابیش کن آره به .......... نیاز مبرم من دارم به جز تو هر کی زنگ بزنه عمرا بر دارم آره به من شک داره شده دست ...... می خواد گوشیمو بکنم من از دسترس خارج بدون دوست دارم کارا بدمو من توجیه کنم بذار برو اگه دوست داری من خود کشی کنم الان وقتشه دوباره تو ناز کنی بازم من دوست دارم خانمی تو ناز کنی واسم منو با بقیه این پسرا مثال نزنی من تو عشق خودمم هستم مثال زدنی نیما ، قلبم مال تو و عشقت مال منو چشمام مال تو و نازت مال منو جونم مال تو و یادت مال منو روحم مال تو و بیا بیا پیش من قلبم مال تو عشقت مال من چشمام مال تو نازت مال من جونم مال تو یادت مال من روحم مال من دستاتو بده من مهدی مهدی صفر تایم ، تو فقط مال منی آره خوشگل منی تو پیشم بمون یهو خوشگله نری تو چشات قیمت داره منم مایه دارم عجیب چشاتو خریدم خودم مایه دادم از جیب تو کسی می خوای که داشته باشه مرسدس بنز نگو که میخوای بری و نده استرس بهم تو خوشگل منی آره شک توش نیست من عاشقتو شدم از شصت روز پیش بقیه منو نمی خوان ولی با اسمم پاین واسه همین تو رابطه باشون استند بایم آخه بگو چی شد که عشق تو خورد به سر من ببین من تو رو دوست دارم آره نقطه سر خط امشب بازم صداتو دارم کاشکی که می شد من با تو باشم کاشکی که بازم ستارة نازم بمونی که دوست دارم جلوت می بازم کنار تو می مونم و صدات می کنم جونمو دوست دارم خیلی زیاد عشق منی زودتر بیا نگام بکن دوباره تو عشق منی ستاره تو با اون چشای ناز خود داری می کشی منو
|
|
#4 |
رکوردها :
|
کرانچی
خوشمزه تری از کرانچی لایو رکورد ، آها ساسی مانکن ، حسین مخته علی علی پیشتاز ، مجتبی اس اچ بیا بیا گوش کن اگه چشات مال منه اگه نگات مال منه بذار من عشق تو باشم قشنگیات مال منه اگه می خوای با هم باشیم با هم پا شیم با من باشی اگه می خوای دل منو نرو نرو پیشم بمون اگه می خوای به من عشقتو ثابت بکنی باید بیای بمونی پیشم قلبمو عاشق بکنی آها ، می خوام که بکنم با تو کوچ بریم توی فاز ماچ و موچ بقیه رو همه از سر باز کن طعم لبا منو پس انداز کن رنگ شادیو به كل دید غم خوشگلی مثه نیکول کیدمن با تو بودن واسم اوج حاله لبات با طعم پرتغاله اصن نمی خوام فرش بدم پس قلبتو بدش به من با تو میشه چه شبایی سر شه روزاشم آفتابش طلایی تر شه با شعرای ساسی پایی یه خورده پشتیبانمونم لایو رکورده الان نشسته اون جفت من آره دوسم داره خودش گفت به من نازی پاشی با من بریم بازی کنیم با هم پیش من بشینی پیشی نازم منم که گلم و دافیا دورمو مثه یه میوة همیشه تازم تو که می دونی می تونی بمونی بخونی پیش من بمونی از این لحظا منم تا می تونم پیش تو می مونم نمی ذارم بری از توی دستام اگه چشات مال منه اگه نگات مال منه بذار من عشق تو باشم قشنگیات مال منه لبات با طعم پرتفاله می مونی با حسین کاش پس بمون و با حسین باش اگه پایه باشی پایه هستم دستاتو می گیرم با دو دستم عشقت شده سه پیچ قلبم تاریکم بزن سپیده هر دم شب پیشمی باش تو روم خوشگلم مثه تام کروز عشقمی می فهمم از تو روت دیگه نمی خورم ابسولوتو من می خوام که با تو باشم شب بخوابم با تو پاشم بری چیزی نمی مونه ازم باقی چرا انقد با من بد اخلاقی پیش تو می مونم تا بام شی خوشمزه تری از کرانچی نازی پاشی با من بریم بازی کنیم با هم پیش من بشینی پیشی نازم منم که گلم و دافیا دورمو مثه یه میوة همیشه تازم تو که می دونی می تونی بمونی بخونی پیش من بمونی از این لحظا منم تا می تونم پیش تو می مونم نمی ذارم بری از توی دستام اگه چشات مال منه اگه نگات مال منه بذار من عشق تو باشم قشنگیات مال منه قلبتو پیشم یه کمی بذار بدون عاشق تو شده علیرضا اون که پیشمه همیشه نازه عاشق لباشه پیشتازه من می خواستم قلبتو من علاقه داشتم از قبل به تو ماهی و میشم خب ستاره اگه بری علی غصه داره می مونی آره با من کاشکی قهر نه دیگه با من آشتی اینو بدون هستی مهتاب من عکس رو دسکتاپ لپتاب من داف تو منو کمی می شناسه این که جلوته علی پیشتازه خانمی یه کمی بام راه بیا می خوام ببرمت آنتالیا لایو رکورد
|
|
#5 |
رکوردها :
|
مدرسه رپ
-------------------------------------------------------------------------------- بیاین تو رپ بالا آها ، ساسی مانکن ، بیا ، حسین مخته ، تانی اینجا مدرسة منه آره تو هم می تونی ثبت نام کنی ، همه می تونن هه هه بیا بیا ، ماها رپو درس میدیم پس تو مدرسه بیا من آرزوهم واسه این بچه مدرسه ای ها واسه گندگی تو رپ می کنم ثبت نام خب تو هم شهریتو بده بیا ثبت نام شو اینجا خبری از ریاضی و فیزیک نیس پس به جایی نرسیده اون که گرفته فیزیک بیست دختر پسرا رو توی رپ من می سازم آماده اینجا مدرسة منه آره سیگارم آزاده هر کی که بخواد می تونه بشه سریع مانکن با آدرس خیابون مخته مدرسة مانکنا مدرکو که گرفتی یکی می شینه بعد به جات راستی استقبال می کنیم از دافای بد حجاب ، آره؟ آره این خانم معلمه این کلاس درسه پسر اشتباه اومدی اینجا کلاس رقصه حالا یک دو سه چهار جوووووون ، آها تو بیا بمون با ما ثبت نام کن حالا اگه می خوای ها ها بیای تو رپ بالا اینجا باید درس بخونی و تو بشی هوشا اینجا مدرسة رپه نه مدرسة موشا اینجا آزادی هست و می فهمم از تو روت تو بوفه به جای چایی می فروشن ابسولوت ، چه خوب یه کلاسم هست واسه تو که تو کف دختری ، شماره بدم حسین مخته استاد آموزش مخ زنی ، خیلی بده حسین همة این دافیا رو رنگ کرده انقد مخ زدم مخ خودم هنگ کرده ، آخی دشمن روبه رو شاگردام داره اشتها به تسلیم واسه فیت باید بگیری تو اشتغال به تحصیل توی کلاس واسه معروف شدن جنگه دعوا نی پس الکی شما راه نندازین جنگ روانی یادت باشه تاریخ امتحان هشت آذر ، خیلی زوده پشت سر من دعوا می کنن زنگ آخر تست صدا می گیریت ازت تو لاین پنهان محل امتحان استدیو لایفه تهران تو بیا بمون با ما ثبت نام کن حالا اگه می خوای ها ها بیای تو رپ بالا من خیلی بدبختی کشیدم تا تونستم قبول شم دافا خوشگل می تونن بی امتحانم قبول شن حسین مخته می کنه آره این طرحو مکمل دختر ثبت نام می کنیم ما با شرط معدل بکشی خودتو نمی تونی نصف منم شی تکسام مشتری بیشتر داره از تست قلم چی من مهاجم رپمو هستم پی دروازه جلو شعرام کم آورده مریم حیدر زاده خوابشو ببین حسین نمره دوازدتو بیست بده به من زنگ نزن ساعت دوازده و بیست دقه اگه فارسی نمی فهمی حالا بده گوش بهم حالا دقت کن انگلیسیشو گوش بده کن ویت می تو ... بیبی بیبی ........................لیدی لیدی می دونی میشی پولدار با من یو ویل بریج ویت ساسی مانکن تو بیا بمون با ما ثبت نام کن حالا اگه می خوای ها ها بیای تو رپ بالا
|
|
#6 |
رکوردها :
|
بدو بدو
-------------------------------------------------------------------------------- آها.... ساسی مانکن...مانکن...حسین مخته...مخته انگار که نه انگار که یه کسی تو دل تو هستش الان صبح شده منم می خوام که بکنم تو دل تو ورزش! یه میلیارد و دویست میلیون و صد و بیست و دو ارتش! اگه جمع بشن بازم نمی تونن منو بگیرن از قلبش آخه ساسی با تو خیلی هپییه محلم نمیذاره به بقیه تو رو دوس داره بهتمیگه میگه اگه بری خودمو میکنم تیکه تیکه بیا بدو...بدو...بدو...بدو...بدو...بد .. به من بده لباتو آخ...دلم کرده هواتو آخ...دلم کرده هواتو بیا...بیا...بیا...بیا...بیا...بی ...بیا پیشم بمون جوجویی وای دختر تو چقدر هولویی وای دختر تو چقدر هولویی آها... وای وای وای یه... ساسی مانکن پروداکشن دوست داری که من جیگرتو بخورم می گم به تو کپولم که بیا کنارم باش اره... ساسی تو رو دوست داره نمی تونه ترکت کنه دروغکی شک بهت کنه فقط با تو آره اره حسین دوست داره قلبم بسته بندی کنو بدو بذار توی فریزر نری نری گریه کنی یهویی ریمل چشمات بریزه ببین ددری مدری نداریم خبری نیست از تو کوشی شبم زنگ می زنم رد تماس می کنی تو گوشی وای در نیای تو قرو فری خانوم ناز بکنی و یهو بری آروم بپيچی به بازی یا بگی نمی شی تو رازی آره... بیا بدو...بدو...بدو...بدو...بدو...بد ... به من بده لباتو آخ...دلم کرده هواتو آخ...دلم کرده هواتو بیا...بیا...بیا...بیا...بیا...بی ...بیا پیشم بمون جوجویی وای دختر تو چقدر هولویی وای دختر تو چقدر هولویی ، آها جیگرتو بخورم می گم به تو کپولم که بیا کنارم باش آره... ساسی تو رو دوست داره و نمی تونه ترکت کنه دروغکی شک بهت کنه فقط با تو آره آره حسین دوست داره عكست شده روی دل من چاپ به من بوس بدهآره با سوس کچاپ دل و جونمو می کنم من با فدات بخوره تو سرم ايشالله درد و بلات ای وای حسین مخته می خوای تو سریع واسه همینم می زنی روسری همه به هم می گن که بهتر از ساسان نبوده تاحالا پسری بیا بدو...بدو...بدو...بدو...بدو...بد ... به من بده لباتو آخ...دلم کرده هواتو آخ...دلم کرده هواتو بیا...بیا...بیا...بیا...بیا...بی ..بیا پیشم بمون جوجويی وای دختر تو چقدر هولویی وای دختر تو چقدر هولویی ساسی مانکن پروداکشن
|
|
#7 |
رکوردها :
|
شب پارتی
-------------------------------------------------------------------------------- ساسی...ساسی مانکن...حسین مخته... قد...قد...قدیس...قدیس امشب شب پارتیه ، چه شور و عشقی برو مشروبارو بذار تو مشما مشکی اونقد پیک میرم بالا تا تگری بزنم آره مشروب بچکه از تموم بدنم بدنمه وای... ببین داغه داغه! اون چشماته یا بگو که ساق پاته؟! مشروب می خورم و آره خستم تو پیکارو بریز ، تا آخرش هستم آخ پیکمو تا ته خوردم و زدم شیکستم! دافا...بیا...بیا...بیا...پیش ماها حالا بشین روی دو تا پاها می تونی که باشی با ماها ولی نذاری تو جا پاهاتو...اداتو...کاراتو... ببر واسه ی اوون ولی امشب بام تو بمون مام هستیم خدمتتون ساسی مانکن...حسین مخته ساسان ببین که گردنش کلفته به تو گفته...بودی نطفه وقتی که من رپ می خوندم آره جفته کسی بودی که شب و روزشو مفت به مفت باخته و صدامو شنفته حالا وقتشه که قافیه ها بیفته من میکروفونو میدم دست حسین مخته دافا خام بودن بدون همه رو پختم به حرفم گوش بده من حسین مختم ساقیه ابسولوت تو 700 جای کشور میگی از من خوشت میاد حق داری عشقم خیلیا هستن که عاشق صدامن سند شیش دونگ رپ خورده به نامم کسی هم نمی تونه بگیره جا من دافا دستا پایین تکون بده باسن! دافا...بیا...بیا...بیا...پیش ماها حالا بشین روی دو تا پاها می تونی که باشی با ماها ولی نذاری تو جا پاهاتو...اداتو...کاراتو... ببر واسه ی اوون ولی امشب بام تو بمون مام هستیم خدمتتون بیا بمون امشب آره پیش من من و تو آره می مونیم پیش هم میگی شمارتو بده ، تو گوشیت هست آخر موبایلمم هشتاد و پنج شصت رپ فارسی اسلحه است و منم تیرشم! آره من تو پمپ بنزین این سیگارمو می کشم سی دی رو عوض كن بابا ابلیس کیه؟! گوشاتو باز کن و ببین قدیس میگه دافا همشون واسه ما بستن صف آره از تریپ ماها شدن اندر کف هر وقت من...گفتم تب...حالا دستارو ببرین بالا پایین حتما تو از من...می خوای شخصا...بیام پیش تو بشینم...باشه حتما تو منو دوست داری منم تو رو کم نه دوست دارم و آره بیا سمتم رپ فارسی حکومته منم رهبر شماهم میگید که شاخید فقط در حرف منو که اینجا می بینی هستم برتر از تو و اون یکیتونم آره سر تر اینجا اگه خیابونه منم شهردار اگه شما سربازین منم سردار صدامو گوش بده نه...نه..نداره اشکال من از تو خیلی سر ترم نکنی انکار تو به من نمی رسی نه...نکنی اصرار تو بازی باختی به من تو صد و چهل بار! حالا...حالا همه دافا بیاین جمع شید دورم من پادشاهمو مثه جمشید شدم من می شمارم تک تک دافیا شما عضو بسیجین و من مافیا از رپ کردم نمی کنم احساس خستگی کلمه ها هستن مثه سلاح هسته ای! وقتی من رپ می خونم همگی وایستن رپو ول کنن و برن کاسبه آیس شن! دافا...بیا...بیا...بیا...پیش ماها حالا بشین روی دو تا پاها می تونی که باشی با ماها ولی نذاری تو جا پاهاتو...اداتو...کاراتو... ببر واسه ی اوون ولی امشب بام تو بمون مام هستیم خدمتتون ديدی داف هلندی منم پريد
|
|
#8 |
رکوردها :
|
۶ و ۹
وقتی از شیکم مامانم اومدم بیرون من لخت ها نمی دونم کدوم خری گفت : _ اسمشو بذار فرخ هه هه یهو دکتر گفت تبریک میگم آقای نظافت یهو یکی لپمو کشید گفت : _ چطوری فلج کثافت من گردنمو خم کردم شک کردن بردنم وزنم کردن شانس ما تو سی تی اسکن برعکسم کردنو نگا که به عکسم کردن وااای شیشه الکلو دیدن فهمیدن که مست کردمو الانم خیلی شرمندم یعنی به بابام نمیگه؟ - - وای ببین این چی میگه! - - من یه مخصوصو گردن ، دیروز چرا انقدر سس کم زدن؟ - قربان شما چی میل دارین؟ من یه سالاد کرگدن - ا خودم حدس زدم - آیا زیاد حرف زدم ؟ شما بگید - - وای ببین چی میگه این! آخ بیا این همون پیرهن آستین کوتاه تنگه زردس بلا سر بزن به من که میشکونم واسه تو سر دست تربیتش نکردی خانوم این مو پوش نمیداد دور همی نمیرفت این ساسی مانکن گوش نمیداد ساسی مانکن گوش نمیداد آها هستی خانوم؟ - - جونم؟ - هستی خانوم؟! - - نه جونم - پس کی خانوم؟ - - پونم وای پدر سوخته چراغ سوخته لباس دوخته خانوم شما هم بیا پروف کن . بعد بذار توی کمدتو در کمدتو قولوف کن - هی تو لطف کن قولوف کن . آها قولوف کن تو لطف کن بگو تو میخوای چی دیگه؟ - - وای ببین این چی میگه! ساسی مانکن پروداکشن هو هو خانوم شما همسایمونی؟ نه این همسایمون نی . میای همسایمون شی؟ - - پ اون همسایتون چی؟ - ها پ اون همسایمون هیچی بیا آخ بیا این همون پیرهن آستین کوتاه تنگه زردس وای بلا سر بزن به من میشکونم واسه تو سر دست تربیتش نکردی خانوم این که مو پوش نمیداد دور همی نمیرفت این ساسی مانکن گوش نمیداد ساسی مانکن گوش نمیداد ایشونو اوشونو کوشن؟ - ایش تست دادی واسه هنر پیشه کی؟؟ - هنرپیشگی؟! - میخوای هنرپیشه شی؟ فوری فوریا هی هستی هر حالتی اشتباهه که دل بهم ندی لعنتی هوم بلدی هوم بلدی یادم دادي كه فدات شم میگه قبلا منو دیده . قربون قبلنات شم قربون قبلنات شم برنده جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد امیر مسعودي تنظیمی برای فیلم لست تایم فردوسه پور عادلی فیلم ۹۰ دستان امیر علی مانکنیان فیلم ۶ و ۹ با دوستان حالا خودکار کو ؟ ها ها Oscar Goes To ساسی مانکن پروداکشن آهااااا
|
|
#9 |
رکوردها :
|
![]() كن چيكي چو پكو چي كيه؟ 6 و 9 كسي جون نخوره كيه؟ اوه اوه ت ت تهرانو اِلِي كن گور باباي اِي كن برو به دي جي بگو ساسي مانكن پلي كن ساسي مانكن پلي كن ، آهاااا اه نخواستيم بيا بيگير شما و اينم 6 و 8 6 و 9 مال مانكنه جهانيم ميكنش ، آره جهانيم ميكنش 6 و نهو مانكن آوورده ، بتوون كم آوورده ، پسرش حلل كه دوست دخترشو نياوورده وووه نگو كه كم آوورده ويكه ووو baby ماها با يه قر و چندتا آها ، كاري كرديم كه بياد فارسي حرف بزنه اوباما ، بدو قر بده تو با ما اي اِ اَ اُ اِ اِ ، اِ اَ اُ اي اُ اِ ، ميگه چقد خوشگله چه لبايي داره ، خانومي لاله متاسفانه زبون نداره اي اِ اَ اُ اِ اِ ، اِ اَ اُ اي اُ اِ ، ميگه چقد خوشگله چه لبايي داره ، خانومي لاله متاسفانه زبون نداره 6 و 9 سبكه او كيه استايله ، مثلا توي مايه هاي اسپايدرمنه ولي تو ، واي واي زن مني تو و تو هاتي مث ميوه هاي صادراتي تلت تلو بده هه حلو حال نده حل حله داره ، حرارت قر مره بره بالا حالا همه اون بلنديات مدال داري تو المپياد شما راديكال 6 و 9 تقسيم بر قر ضربدريو مساوي تركوندن مهمونيه با درصد تو ، ووو يعني صد در صدي گل تهرانو اِلِي كن گور باباي اِي كن برو به دي جي بگو ساسي مانكن پلي كن آقا ساسي مانكن پلي كن تا چشم افتاد به اون قسمت راست بدنت ، گفتم اگه چپشم همينجوري باشه كه افتضه خفنه بيا خانوم اين شمارمه ، اينم كارت ادارمه واي واي عزيزم كجايي من تو ترافيك فرشتم ، مگه بنز نميخواستي خب چكشو برات نوشتم ميگه بدش من واي چكمو ، حالا بدو ناز كن يكمو ، نده توو شكمو ، واي ديگه چي بت بگمووو واي الهي بيماري بگيرم ، هي دكترا بم اصرار كننو بگم اِم آر آي نميرم ، آخ ميخوام واست بميرم و بگو پيش مني هااا من همون روانيم آره كه آهنگام قريه ، و تو ام به داف بمبي كه بدنت حرفه ايه بيا پيشم همين حالا حالا ، ووو دامنتو بده بالا بالا هااا هركي گرمشه اون وسط ساسي مانكنو داد بزنه ، اين تِرك 6 و 9 آهااا ووو مث باد بزنه ويكه ووو baby ماها با يه قر و چندتا آها ، كاري كرديم كه بياد فارسي حرف بزنه اوباما تهرانو اِلِي كن ، عطرمو اسپري كن ، دي جي داره داد ميزنه ساسي مانكنيو اي كن ، بابا ساسي مانكن پلي كن 6 و 9 آووردم ، تز 6 و 10 زد به سرم ، اين باشه وظيفه امير علي مانكن پسرم
|
|
#10 |
رکوردها :
|
![]() كن چيكي چو پكو چي كيه؟ 6 و 9 كسي جون نخوره كيه؟ اوه اوه ت ت تهرانو اِلِي كن گور باباي اِي كن برو به دي جي بگو ساسي مانكن پلي كن ساسي مانكن پلي كن ، آهاااا اه نخواستيم بيا بيگير شما و اينم 6 و 8 6 و 9 مال مانكنه جهانيم ميكنش ، آره جهانيم ميكنش 6 و نهو مانكن آوورده ، بتوون كم آوورده ، پسرش حلل كه دوست دخترشو نياوورده وووه نگو كه كم آوورده ويكه ووو baby ماها با يه قر و چندتا آها ، كاري كرديم كه بياد فارسي حرف بزنه اوباما ، بدو قر بده تو با ما اي اِ اَ اُ اِ اِ ، اِ اَ اُ اي اُ اِ ، ميگه چقد خوشگله چه لبايي داره ، خانومي لاله متاسفانه زبون نداره اي اِ اَ اُ اِ اِ ، اِ اَ اُ اي اُ اِ ، ميگه چقد خوشگله چه لبايي داره ، خانومي لاله متاسفانه زبون نداره 6 و 9 سبكه او كيه استايله ، مثلا توي مايه هاي اسپايدرمنه ولي تو ، واي واي زن مني تو و تو هاتي مث ميوه هاي صادراتي تلت تلو بده هه حلو حال نده حل حله داره ، حرارت قر مره بره بالا حالا همه اون بلنديات مدال داري تو المپياد شما راديكال 6 و 9 تقسيم بر قر ضربدريو مساوي تركوندن مهمونيه با درصد تو ، ووو يعني صد در صدي گل تهرانو اِلِي كن گور باباي اِي كن برو به دي جي بگو ساسي مانكن پلي كن آقا ساسي مانكن پلي كن تا چشم افتاد به اون قسمت راست بدنت ، گفتم اگه چپشم همينجوري باشه كه افتضه خفنه بيا خانوم اين شمارمه ، اينم كارت ادارمه واي واي عزيزم كجايي من تو ترافيك فرشتم ، مگه بنز نميخواستي خب چكشو برات نوشتم ميگه بدش من واي چكمو ، حالا بدو ناز كن يكمو ، نده توو شكمو ، واي ديگه چي بت بگمووو واي الهي بيماري بگيرم ، هي دكترا بم اصرار كننو بگم اِم آر آي نميرم ، آخ ميخوام واست بميرم و بگو پيش مني هااا من همون روانيم آره كه آهنگام قريه ، و تو ام به داف بمبي كه بدنت حرفه ايه بيا پيشم همين حالا حالا ، ووو دامنتو بده بالا بالا هااا هركي گرمشه اون وسط ساسي مانكنو داد بزنه ، اين تِرك 6 و 9 آهااا ووو مث باد بزنه ويكه ووو baby ماها با يه قر و چندتا آها ، كاري كرديم كه بياد فارسي حرف بزنه اوباما تهرانو اِلِي كن ، عطرمو اسپري كن ، دي جي داره داد ميزنه ساسي مانكنيو اي كن ، بابا ساسي مانكن پلي كن 6 و 9 آووردم ، تز 6 و 10 زد به سرم ، اين باشه وظيفه امير علي مانكن پسرم
![]() |
| برچسب ها |
| مانکن, متن, آهنگ, ساسی |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|