عضویت سریع !
|
![]() |
بهترین راه ضمیمه کردن فایل به ایمیل و فرستادن آن |
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
![]() سمت: تازه وارد انجمن
تشکر شده 40 بار در 19 پست
رکوردها :
|
بهترین راه ضمیمه کردن فایل به ایمیل و فرستادن آن
سلام دوستان و اساتید محترم .من هرچی گشتم تو انجمن جایی بهتر از اینجا برای این سوال خودم ندیدم.
![]() یه سوال :من یک فایل 10 مگابایتی mp3 دارم میخوام یه جوری ایمیلش کنم باید چکار کنم؟یعنی منظورم اینه که با split کردن میشه همچین کاری کرد؟ در کل چه روالی داره این کار؟ فایلهای حجیم رو تو اینترنت چه جوری ایمیل میکنن؟ (فرض کنیم که هاستی برای آپلود فایل نداریم) ممنون. |
![]() |
|
| کاربران زیر از این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#2 |
![]() |
Split کردن به درد نمیخوره !
از کدوم سرویس دهنده استفاده میکنید ؟
|
|
|
#4 |
![]() |
احتمالا Gmail حجم بیشتری رو ساپورت کنه.
اما پیشنهاد من اینه که به جای Split کردن فایل صوتی اون رو با نرم افزار Winrar به صورت rar و به تیکه های مثلا 5~10 مگابایتی تقسیم کنید.
|
|
|
#5 | |
![]() سمت: تازه وارد انجمن
تشکر شده 40 بار در 19 پست
رکوردها :
|
نقل قول:
![]() ببینید من هم منظورم از اسپلیت همان تیکه تیکه کردن فایل دلخواه به اندازه های دلخواه با winzip بود . الان من این فایل رو اسپلیت کردم به اندازه های 1.22 mb حالا بازم میخوام آپلود کنم سرعتش خیلی پایینه... اولا اصلا این کار درسته؟(از نظر زمانی ) ثانیا من چطوری باید این ها رو آپلود کنم؟ یعنی باید 7,8 تا ایمیل به گیرنده بفرستم؟ اینجوری سرعتش بیشتره یا اینکه همه رو باهم بفرستم؟ |
|
![]() |
|
|
|
#6 |
![]() |
از نظر Split کردن که مشکلی نیست یعنی فایلهای شما به صورت چند پارت خواهند شد.
گیرنده هم باید همه فایلها را دانلود کنه و بدون تغییر نام اونها، اونها رو اکسترکت کنه. و اما برای اینکه همه رو Attach کنید کافیه در قسمت ضمیمه کردن فایل با زدن گزینه Attach another file یک باکس دیگه هم برای Attach کردن فایل داشته باشید. ربطی به سرعت هم نداره ! چون سرور های ایمیل پورت های گیگابیتی ارند و در کسری از ثانیه ایمیل شما رو منتقل میکنند.
|
|
|
#7 |
![]() |
لینک و آموزش مرتبط:
کد:
دیدن محتوا فقط برای اعضا سایت امکان پذیر است، عضو شوید.
Copyright © 2010 یک روز منم عاشق شدم .... ![]() تا حالا دل تنگ کسی شدی؟ اصلا ميدونی دلتنگی چيه؟ اونم از بدترين نوعش؟ بزرگترين دلتنگي اينه که بدونی اونی که دوسش داري هيچوقت ماله تو نميشه. اينه که بدونی يه روزی از کسی که دوسش داری بايد جدا بشی چه بخوای چه نخوای... |
![]() |
|
![]() |
| برچسب ها |
| فایل, فرستادن, کردن, ایمیل, به, بهترین, راه, ضمیمه |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|