عضویت سریع !
|
![]() |
آموزش کرک کردن idm بصورت همیشگی |
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
![]() |
آموزش کرک کردن idm بصورت همیشگیآموزش کرک کردن Internet Download Manager بصورت همیشگی
اگر از نرم افزار Idm استفاده می کنید شاید برخی مواقع مانند آپدیت نرم افزار به اخطار ها و ارور هایی برخورد کرده باشید که نرم افزار اجازه ورود به شما ندهد در این مقاله یاد می گیریم که چطور این ارور ها را برطرف کنیم اگر با چنین ارورهایی رو به رو می شوید: ![]() یا هر سریالی می زنید نرم افزار تایید نمی کند. مراحل زیر را انجام دهید 1- نرم افزار Internet Download Manager 5.18 Build 8 Full را از لینک زیر دانلود می کنید: کد:
دیدن محتوا فقط برای اعضا سایت امکان پذیر است، عضو شوید. C:\Windows\system32\drivers\etc اونجا یه فایل به نام Host پیدا می کنید. آن را با نرم افزار NotePad باز کنید و اطلاعات زیر را بدون دستکاری کردن وارد کنید: کد:
دیدن محتوا فقط برای اعضا سایت امکان پذیر است، عضو شوید. حال نرم افزار Idm را باز کنید و یکی از سریال های زیر را وارد کنید: Name: Yavar Serial: 3IZP5-B8NFQ-CTW7J-S93TY PFTYO-TU9SC-P57WV-W4KUH BKJE4-6K4O4-1ID60-NDZR1 XLKCX-9E7AM-WE2OH-VOTOE PZ1CW-E20TQ-LOFS5-VH0S0 TZEA4-J6I5X-NMJ0U-UG4WC 0YT08-M27Q7-R0GPP-1A6MY UXPYI-B52AZ-FQHZ7-TCDZ7 نرم افزار را رستارت کرده و دوباره اجرا کنید
خدا یک علی(ع) داشت، الحمدلله آن هم امام ما شد. « مرحوم آیت الله شیخ محمد کوهستانی» ویرایش توسط Yavar : 30-07-10 در ساعت 18:21 |
![]() |
|
| 28 کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده اند: | Amin, anddy, Arash, Arsalan, ashlin, Ayda, Baran_e_Bahari82, behfar1386, Elord, everafter, Hamed, iman-k, JAVAD HACKER softwar, kania, M0H@mM@d, mahdiasgari359, master, Mehdi, meysamira, miladtb, mortezanaha, niloofarnaz, san30iz, Sheriff, shjn, SOKIA, جام شوکران, شکلات |
|
|
#2 |
![]() سمت: مدیر سابق
تشکر شده 662 بار در 253 پست
رکوردها :
|
اینم میرور همیشگی و کرک دائمی برای تمامی ورژن ها
|
|
|
|
| 13 کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده اند: | .::.S.SAFA.::., Amin, Arash, Arsalan, ashlin, Ayda, iman-k, mahmudagha, master, Mehdi, niloofarnaz, Sheriff, Yavar |
|
|
#3 | |
![]() |
نقل قول:
کد:
دیدن محتوا فقط برای اعضا سایت امکان پذیر است، عضو شوید. ![]() من خودم هم تست کردم و مشکلی نداره
Copyright © 2010 یک روز منم عاشق شدم .... ![]() تا حالا دل تنگ کسی شدی؟ اصلا ميدونی دلتنگی چيه؟ اونم از بدترين نوعش؟ بزرگترين دلتنگي اينه که بدونی اونی که دوسش داري هيچوقت ماله تو نميشه. اينه که بدونی يه روزی از کسی که دوسش داری بايد جدا بشی چه بخوای چه نخوای... ویرایش توسط Sheriff : 04-10-10 در ساعت 14:59 |
|
![]() |
|
| 13 کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده اند: | .::.S.SAFA.::., amir-salami, Arash, Arsalan, ashlin, Ayda, bazk, mahmudagha, master, Mehdi, niloofarnaz, sadegh92, Yavar |
|
|
#4 | |
![]() سمت: معاون انجمن
تشکر شده 11,634 بار در 5,422 پست
رکوردها :
|
سلام
و یا میتونید از پچ ارائه شده استفاده کنید که تا به امروز کار میکنه !
پيامبر اكرم(ص): ما انبياء همسران خود را آزار نميدهيم و بدانيد جز انسان پست و فرومايه كسي به همسر خود اهانت نميكند. نهج الفصاحة ص 318 هرگز با احمق بحث نکنید. ناظران نمیتوانند فرق بینتان را متوجه شوند.. Never argue with an idiot. Bystanders won't be able to tell the difference از ميان شهرت و حماقت دومي را بر مي گزينم چرا كه اولي حماقت محض است.
TƏBRİZLİ.M.s.T لحظه شهادت از پشت بیسیم گفت : به پسرم بگویید پدرت مرد بود و تا آخرین لحظه ایستاد.... شهید حمید آسنجرانی تکاور تیپ71سپاه روح الله از شهدای مظلوم درگیری با گروهک تروریستی پژاک 89/1/30 از تاریخ بیاموزیم و نگذاریم هیچ چیزی و هیچ شخصی به سرای مقدسین نوظهور راه یابد و غیر قابل نقد شود که فردا هر نقد و نظری را توهین به مقدسات قلمداد میکنند و با چوبههای دار پاسخ میدهند. |
|
|
|
| 3 کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#5 |
![]() |
سلام
من این نرم افزار رو داشتم تا اینکه بعد مدتی گفت که blockشده حالا با patch 6 که دادید کرکش کردم نرم افزار باز می کنه ولی میگه رجیسترش نا معتبره و بعد از چند ثانیه بسته می شه در ضمن نمی خوام اطلاعات توی idm پاک بشه(یعنی دانلودهام) با تشکر |
|
|
|
| 2 کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||
![]() |
میتونید از این Patch استفاده کنید.
کافیه نرم افزار رو ببندید و پچ کنید تا ارتباط نرم افزار با سرور قطع شه و سپس شماره سریال رو با نام و ایمیل دلخواه وارد کنید و رجیستر نمایید. توجه داشته باشید که با هر بار آپدیت نرم افزار، کرک از کار خواهد افتاد !
|
|
| 5 کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#7 |
![]() |
سلام. چطور میشه آپدیت idm غیر فعال کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی کسی نمیدونه؟ :-؟ |
|
|
|
| 2 کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | |
![]() |
نقل قول:
این به جز سریال و یوزر نیم لست نیم و ایمیل هم میخواد.چی کارش کنم؟ |
|