عضویت سریع !
|
![]() |
مشاوره خريد انواع دوچرخه |
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
![]() |
مشاوره خريد انواع دوچرخه
مشاوره در مورد خرید دوچرخه کوهستان
با سلام خدمت شما دوستان گرامی بنده میخواستم یه دوچرخه بخرم دنبال اطلاعات دوچرخه تحقیق کردم من میخوام یه دوچرخه بخرم در حد 230000 تومان که دو تا مورد پیدا کردم یکی دوچرخه viva model access و یکی هم overlord که مدلش رو نمیدونم ولی 21 دنده که خودروی آخر در حالت آخر سبک بودن از دیگر خودرو ها 2 درجه بزرگتره یعنی 6 تا خودرو آخر به ترتیب یک سایز افزایش دارن اما در مورد آخری 2 سایز بزرگتره اما نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم از لحاظ تنه در مقایسه این دو کدوم نسبت به دیگری برتری داره منتظر راهنماییون هستم یه عکس هم از خودت سایت ویوا با مشخصاتش براتون میزارم تا نظرتون رو بدونم در ضمن اگه کسی آدرس سایت دوچرخ های اورلورد رو داره هم بذاره ممنون میشم ![]() تشکر |
|
|
|
| 12 کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#2 | |
![]() سمت: مدیر سابق
اسم واقعی: ایمان کمالی فر
تشکر شده 5,808 بار در 754 پست
رکوردها :
|
نقل قول:
اگه میتونی یکم بیشتر بذار رو پولت و یه چرخ ژیتان فیتزرویz , 10, 20 یا 40 بگیر , یا رالی مدل mt30 یا mt50 اینم سایت چرخ های اورلرد: کد:
دیدن محتوا فقط برای اعضا سایت امکان پذیر است، عضو شوید.
Don't Believe all you Hear تو از كنار قلب من , ساده گذر كن ... ___ ميخوام خدا خدا كنم , تو جاي من شو .... صداي من نميرسه , صداي من شو .... ___ چقدر خدا خدا كنم , دلش بلرزه ... گريه ي دل شكسته ها چقدر ميرزه ...
|
|
![]() |
|
| 10 کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | |
اسم واقعی: سیدعلی یحیایی
تشکر شده 7,479 بار در 1,030 پست
رکوردها :
|
نقل قول:
اول بايد نوع استفادت از دوچرخه رو معلوم كني. مثلا ميخواي: 1- باهاش داخل شهري دور بزني؟ 2- بين شهري مسافرت بري؟ 3- بري جنگل و كوه و تپه؟ 4- باهاش بپري و حركت هاي سنگين بزني؟ اگه بگي كدوم مورد استفاده رو داري بهتر ميتونم راهنماييت كنم. تو اصطلاح تخصصي به مورد 1 و 2 ميگن (Street & Free Ride) و به مورد 3 و 4 ميگن (mountain bike). چون خودم ويوا دارم و خيلي ازش راضي هستم مطمئنا اولين انتخاب بهت ويوا رو پيشنهاد ميكنم چون براي هر دو رشته مناسبه. جيتان و رالي هم خوب هستن (البته نسبت به لوازمشون قيمت بالاتري هم دارن) و بيشتر براي داخل شهري مناسبند چون روون ترند و لاستيك هاي گرون تري دارند.
![]() |
|
| 12 کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#4 |
![]() |
خرید دوچرخه کوهستان تا سقف 230000 تومان
از دوستان تشکر میکنم
من از دوچرخه برای انجام کارهای درون شهری روزانه و بعضی اوقات هم با دوستان میریم خارج شهر البته جاده آسفالت میخواستم بدونم آیا این چرخ میتونه چند سال راحت کار کنه بدون به خرج افتادن و شکستن تنه و ...
|
|
|
|
| 11 کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#5 |
اسم واقعی: سیدعلی یحیایی
تشکر شده 7,479 بار در 1,030 پست
رکوردها :
|
با اين استفاده و بودجه من بهت جيتان مدل 10 رو پيشنهاد ميكنم كه البته قيمتش بالاي 300 هستش ولي از لحاظ كيفيت و روون بودن عالي هستش.
|
| 9 کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | |
اسم واقعی: ایمان کمالی فر
تشکر شده 5,808 بار در 754 پست
رکوردها :
|
نقل قول:
Don't Believe all you Hear تو از كنار قلب من , ساده گذر كن ... ___ ميخوام خدا خدا كنم , تو جاي من شو .... صداي من نميرسه , صداي من شو .... ___ چقدر خدا خدا كنم , دلش بلرزه ... گريه ي دل شكسته ها چقدر ميرزه ...
|
|
![]() |
|
| 10 کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#7 |
![]() سمت: همه میشناسنش
اسم واقعی: Amin
تشکر شده 7,239 بار در 982 پست
رکوردها :
|
به نظر من اگه بخواي يه دوچرخه كوهستان بخري تا برات يه 5 سال يا بيشتر (زياد مطمئن نيستم) كار بده، يه دوچرخه كوهستاني با قيمت بيشتر از 700 هزار بخر كه اولويت ماركهاشم به اين صورته:
1. مريدا 2. جاينت يا جيانت 3. ويوا
| 11 کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#8 |
![]() سمت: داره خودمونی میشه
تشکر شده 739 بار در 203 پست
رکوردها :
|
سلام به همه تریال کارای عزیز که خیلی هم دوسشون دارم به شخصه ... آخ کاش که منم میتونستم
اون روز دوچرخه ها رو نگاهی میکردم یه دوچرخه بود فک کنم اسمش ویوا اسپرینت بود 160 تومن میگفت .. به نظر خیلی خوب میرسید برای کارای عادی ... بدنه سبک و نازک یه دوچرخه دیگه هم که خیلی توجهمو به خودش جلب کرد واسه کارهای عادی و روزمره و شهری همین دماوند خودمون بود که 220 بود فک کنم کمک فنر دارش... تایراشم خوب نازک بودن که باعث میشه سرعتش بیشتر بشه ... از میان دوچرخه ها اینا چطورن بچه ها؟ گفتم که کارهای عادی و نه تریال کاری ... دوچرخه های تریال گرون بودن
![]() بجوشید , بجوشید , که ما اهل شعاریم / بجز عشق , به جز عشق , دگر کار نداریم چه دانیم , چه دانیم , که ما دوش چه خوردیم/ که امروز همه روز خمیریم و خماریم مپرسید , مپرسید,ز احوال حقیقت /که ما باده پرستیم نه پیمانه شماریم شما مست نگشتید وز آن باده نخوردید/ چه دانید , چه دانید , که ما در چه شکاریم |
![]() |
|
| 9 کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | |
![]() سمت: همه میشناسنش
اسم واقعی: Amin
تشکر شده 7,239 بار در 982 پست
رکوردها :
|
نقل قول:
در مورد دوچرخه كوهستانم دماوندو بي خيال چون من از سه جا شكوندمش! ايراني پر! يه ويوا بخر با قيمت 280 هزار تومن مدل Element كه مدل تازش اومده بيرون واقعا شيك و عالي هستش!
|
| 8 کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#10 |
![]() سمت: داره خودمونی میشه
اسم واقعی: نوید
تشکر شده 674 بار در 243 پست
رکوردها :
|
سلام قیمت چند تریال 26 میخواستم واسه خرید قیمت از یه میلیون بیشتر نباشه(تشکر)
ویرایش توسط navid VIVA : 25-09-10 در ساعت 18:34 |
![]() |
|
| 6 کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| مشاوره, خريد, دوچرخه |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|