دل تنگم
11-12-10, 07:21
باز هر کوچه و بازار شده وادی ماتم شده غرق تب و اشک پر از گریه نم نم رسیده است دوباره همه جا عطر محرم بساط غم و اندوه شده باز فراهم بیائید همه سینه زنان گریه کنان نوحه بخوانید همه شور بگیرید همه اشک بریزید بخوانید از آن عشق مجسم از آن روح مکرم که غرق غم و اندوه شده غصه عالم چه شوری است چه حالی است چه احساس زلالی است بیائید که از سفره ارباب از این سفره پر برکت و پر خیر همه رزق بگیریم که دست همه خالی است و این اشک شبیه پر و بالی است که تا یک دل و یک رنگ همه بال بگیرید و بمیریم چرا که به خدا حضرت ارباب تجلی صفات است و هم جلوه ذات است در اوج درجات است شفیع ارصات است قتیل العبرات است اسیر الکربات است و کشتی نجات است و اشک غم او آب حیات است و لب تشنه لبهاش در آن ظهر عطش نوش لب خشک فرات است و اما خود ارباب گواه است دلم منتظر برگ برات است که دلتنگ غبار حرمین و عطبات است همان جا که شب جمعه پر از عطر دل انگیز بهشت است همان مرقد حضرت که فرش حرمش بال فرشته است.
عجب کرب و بلائی
سلام
تورو خدا
این متنی که نوشتید مداحی شو تلوزیون پخش میکنه
من اون مداحی رو میخوام
تو رو خدا برام بزارید نمیدونید چقدر دنبال این گشتم
ثواب داره ، اجرتون با امام حسین
فقط هر چه سریع تر ممنون
سلام گرامی
اين مداحيِ شبِ سوم ِ محرمِ 87 در هيأت رأيه العباس تهران با صدای حاج سید مهدی میرداماد است، که البته در تلویزیون هم این روزها پخش می شود.
موفق و برقرار باشید
التماس دعا
عجب کرب و بلائی
سلام
تورو خدا
این متنی که نوشتید مداحی شو تلوزیون پخش میکنه
من اون مداحی رو میخوام
تو رو خدا برام بزارید نمیدونید چقدر دنبال این گشتم
ثواب داره ، اجرتون با امام حسین
فقط هر چه سریع تر ممنون
سلام گرامی
اين مداحيِ شبِ سوم ِ محرمِ 87 در هيأت رأيه العباس تهران با صدای حاج سید مهدی میرداماد است، که البته در تلویزیون هم این روزها پخش می شود.
موفق و برقرار باشید
التماس دعا